rólunk

Ismerj meg minket

a 4bees csapat

Csapatunk fiatal és céltudatos tagokból áll, akik hivatásnak tekintik a méhek támogatását és megmentését. Szervezetünk már 10 év méhészettel is foglalkozik Észak-Börzsönyben. 

Komoly küldetésünk van, hiszen minden magyar embernek érthetővé és elérhetővé akarjuk tenni, hogy a méhek munkája nélkülözhetetlen, és kiemelten fontos a jövőnk, és környezetünk szempontjából. Meg akarjuk mozdítani az országot, hogy több figyelem és megbecsülés irányuljon a méhekre. Ehhez pedig nem a legjobb, hanem az egyetlen út a példamutatás. Ezért került megalkotásra a 4bees projekt, amivel Te is könnyedén támogathatod a méheket. 

a 4bees misszió

A legtöbb embernek különleges helyet foglal el a szívében a méhek megóvása és támogatása és ez a mi csapatunkban sincs másképp.

Missziónknak tekintjük, hogy a lehető legnagyobb szakértelemmel és a legnagyobb ódaadással egy olyan támogató rendszert építsünk és tartsunk fent, ahol támogatást kapnak a méhek. Bevételünk 10%-át Magyaroszág legnagyobb méhészeti szakszervének (lásd a főoldalon) továbbítjuk az adott időszak végén, akikkel parternségben vagyunk.
Minden megvásárolt karkötő egy méhcsalád szimbolikus támogatását jelképezi, mert ez az összeg megegyezik egy méhcsalád egy éves méhegészségügyi kezelési költségével. 

A 4bees ma már egy önálló stílussá és márkává nőtte ki magát, ezzel azt is szimbolizálva, hogy stílusosan, tudatosan és könnyedén lehetséges támogatni a méheket. 

pexels-caio-772571

Csatlakoznál hozzánk? 

Ha Te is szeretnéd divatosan támogatni a méheket, akkor nézz körül a 4bees termékeink között, hátha valamelyiket szimpatikusnak találod és úgy érzed, hogy szívesen hordanád.