Méhek létszáma évről évre csökken, itt az ideje megmenteni őket

Hozzuk divatba a méhek támogatását és megmentését.

Mi az a 4bees?

A 4bees az első olyan igazán különleges márka és stílus, ami küldetésének tekinti a méhek támogatását és megmentését. A 4bees karkötők megvásárlásán keresztül támogtást kapnak a méhek.

Bevételünk 10%-át az Országos Magyar Méhészeti Egyesületnek adományozzuk, így támogatva munkájukat. 

Ez az összeg termékenként megegyezik egy méhcsalád egészségügyi költségével, ezért így egy karkötővel szimbolikusan támogatsz egy méhcsaládot. 

A házi méhnek is egyre több betegsége van, amit megfelelő kezeléssel orvosolni lehet. A két legelterjedtebb betegségük az atka fertőzöttség (Varroa destructor) és a hasmenés (Nosema apis). Részletesebb leírás a 4bees blogon olvasható.

A két legelterjedtebb betegségre, ha nem kapnak megfelelő és hatékony kezelést a méhcsalád akár teljesen el is pusztulhat, ez több tíz ezer méhet jelent.
Részletesebb leírás a 4bees blogon olvasható.

pexels-hiếu-hoàng-712193

Célunk, hogy hozzuk divatba a méhek támogatását a 4bees stílusos és egyedi karkötőkkel. Csatlakozz te is és segítsd a méhek megmentését.

4bees karkötő =  a méhek képviselete

4bees karkötőről

1 karkötő = 1 méhcsalád szimbolikus támogatása

Természetes kőből készült valódi ásványkarkötő, ami igazán modern stílust képvisel. Mindegyiken található egy rozsdamentes acél elem a gravírozott 4bees logóval.
Erős és rugalmas damilra van fűzve, így mindenki kezére remekül illeszkedik és meglepően könnyű.
 

6 különböző stílusban és két fajta méretben kapható, ezért biztosan és könnyedén ki tudod választani a  Neked megfelelőt.

Minden megvásárolt karkötőt egy összehúzható környezettudatos gyönyörű szütyőben küldünk, amit számos más dologra is fel tudsz majd használni.

Gondosan kiválogatott és ellenőrzött minőségű ásványkövekből készült. Egyszerű és kényelmes használata mellett jó hatással van a hangulatunkra és látványossá teszi az összhatást.

Hogyan lehet stílusosan támogatni méheket?  Ha Te is szereted a méheket és szeretnéd őket garantáltan és stílusosan támogatani akkor a 4bees karkötő Neked való.

Nem úgy fogod hordani és használni, mint egy egyszerű karkötőt, mert a 4bees karkötők jelentéssel bírnak, ezért mindig emlékeztetni fognak ezekre az apró, szorgalmas, szeretni való lényekre.

4 ok, hogy miért támogassuk a méheket

Méhek a bolygó 90%-át etetik
Nélkülözhetetlen a beporzás ahhoz, hogy megteremjen bármiféle növény. A méhek a termés 70%-át borozzák be és ezzel a bolygó 90%-át etetik. Nélkülük nem teremnének meg, így az ember élelmiszere is drasztikusan csökkenne.
Gyógyhatású termékek előállítói
A méhek által termelt ,,kincseket" számos gyógyászati célra felhasználják eredményesen. A méhek termékei minden szemponból olyan anyagokat tartalmaznak, melyek fontosak az emberi szervezet számára.
Kedvenc gyümölcseink beporzói
A gyümölcsök eltűnésével vitamin és tápanyagforrásoktól esnénk el, emiatt számos kellemetlen betegség köszöntene ránk rendszeresen. Ha nem lennének gyömölcsök nem lennének belőlük táplálkozó lények sem.
Méhek létszáma évről évre csökken
Csökkenő létszámúk nem jelent jót az emberiségnek. Növények kétharmada a méhek pusztulásával maga is eltűnik, akkor elpusztulnak a velük táplálkozó rovarok, madarak, emlősök majd ezek ragadozói. Az emberek élelmezési válságba kerülnének.
Previous
Next

,,Ha kipusztulnak a méhek, azt az emberiség legfeljebb négy évvel éli túl”

Albert Einstein

,,MÉHCSALÁD TÁMOGATÁS KARKÖTŐKKEL”

kinek ajánljuk?

mit mondanak a vásárlók?

Mit tartalmaz a rendelésem?

Célunk 2021-ben:

9990
Méhcsalád szimbolikus támogatása

"Akik szeretik a méheket" hírlevél

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, amiben értékes és fontos ismereteket osztunk meg a méhekről és a 4bees-ről.